Burs başvurusu

HZ. İMAM ZEYNEL ABİDİN TÜRBESİ KÜLTÜR VAKFI

BURS YÖNETMELİĞİ

AMAÇ: Başarılı, ancak yoksulluk nedeniyle öğrenim görmekte zorlanan öğrencilere Vakıf Yönetim Kurulu tarafından her yıl belirlenen miktarda karşılıksız burs verilecektir. Bu miktar her ne kadar burs alan öğrencinin bütün masraflarını karşıla masa da eğitim finansmanında öğrenciye ciddi kolaylıklar sağlayacaktır.

Burs yıl içinde 8 ay verilecektir.(Eğitim yılı başlama tahine göre değişiklik gösterebilir.)

Verilecek burs miktarı her yıl Vakıf Yönetim Kurulu tarafından belirlenir.

Burs almak için müracaatlar her yıl yeniden yapılmak zorundadır.

Başarılı ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilere Burs veren Vakıf; Yetim, öksüz veya anne-babası ayrı olan öğrencilere öncelik tanımaktadır.

Burs, Lisans, Yüksek Lisans ve Lisansüstü öğrenim gören Üniversite öğrencilerine verilecektir.

Burs almak isteyen başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrenciler istenen belgeleri getirmek ve koşullara uyduğunu belgelemek zorundadır.

Öğrencinin bütünlemeye kalması halinde burs’un devam edip etmemesi Vakıf Yönetim Kurulunun tasarrufundadır.

Vakıf Yönetim Kurulu, Burs için müracaatta bulunan öğrenciler için bir ön soruşturma yaparak koşullara uyan öğrencilerin listesini Burs Seçici Kurulu’na sunar.

Burs Seçici Kurulu; Beş kişiden oluşur ve Vakıf Yönetim Kurulu tarafından, vakıf üyeleri arasından seçilir.

Burs Seçici Kurulu; Vakıf Yönetim Kurulu tarafından araştırılıp kendisine bildirilen adaylar arasından en uygun olanları seçer.

Burs için başvuruda bulunan öğrencinin bir başka kurumdan burs veya kredi alıp almadığı nazarı itibara alınır.

Başvurular 20.09.2021 tarihine kadar, vakıf merkezine şahsen yapılır.

Öğrenciden istenen belgeler

Nüfus kayıt örneği

Öğrenim belgesi

Telefon ve açık ev adresi

Fakirlik belgesi

Transkript

Burs tahsisinden sonra Vakıf Yönetiminin öngördüğü bir bankadan hesap numarası alınacak. (Açılmış bulunan hesap numaraları var ise İBAN ve hesap bilgileriniz ekleyiniz.)

Evraklar 12. Maddede belirtilen şekilde vakıf merkezine şahsen yapılacaktır. ( APS, kargo, fax ile evrak kabul edilmeyecektir.) SON BAŞVURU TARİHİ 20.09.2021 Pazartesi GÜNÜ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

warez script indir,eskort scripti indir,kurumsal firma scripti indir,Takipçi satın al,Tiktok takipçi satın al ,İnstagram hile,İnstagram beğenihttps://demo.softyazilim.com/