Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı 12,125 m2 lik bir alana sahip olup Türbe binasının dışında bir Cem evi kompleksimiz  vardır. Cemevi kompleksimiz 3 kat ve bir terastan oluşmaktadır. Cemevinin 1. Katında kurban kesim yeri, mutfak ve yemek salonu, bay ve bayan tuvaletleri bulunmakta olup, 2. Katında Cem evi, toplantı salonu ve Yönetici odası yer almaktadır. 3. Kat ise şimdilik depo ve misafirhane olarak kullanılmaktadır. Ayrıca bahçemizde değişik türden ağaçlandırma ve çiçeklendirme yapılarak güzel bir görüntü yaratılmaya  çalışılmıştır. Bahçemizde yaklaşık 300 kişinin yararlanabileceği kapalı oturma alanları yapılmış, çocuklar içinse geniş bir çocuk bahçesi tanzim edilmiştir.

Vakfımızı ziyarete gelen misafirleri ağırlarken ziyaretçiler arasında hiçbir ayrım yapmadan 72 millete bir bakma felsefesi anlayışına uygun olarak herkese eşit ve tarafsız bir şekilde hizmet verilmektedir.